Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic Products voor jou kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

DYNAMIC SCHEDULER

Toepassingen

Reguleer je processen en workflows

Met de Dynamic Scheduler beschikt u over een betrouwbare en robuuste oplossing voor het gereguleerd uitvoeren van uw processen en werkstromen. Hieronder leest u hoe andere klanten al profiteren van de mogelijkheden die de Dynamic Scheduler hen biedt.

Microsoft Producten overview2

Synchroniseer data tussen uw systemen

Duplicate data voorkomen is van groot belang, gezien dit de kans op incorrecties aanzienlijk verkleint. Dynamic Scheduler laat u periodiek, of on demand, informatie synchroniseren tussen uw systemen.

Verschillende standaardsynchronisaties zijn direct leverbaar. Zo stelt de Dynamics 365 Exact Online Connector u in staat om data tussen Dynamics 365 en Exact Online te synchroniseren.

ClickDimensions1

Bewaak de kwaliteit van uw data

Tijdig afwijkingen in data detecteren is voor veel van onze klanten van groot belang. Datakwaliteit wordt gewaarborgd door de Dynamic Scheduler periodiek te laten controleren op afwijkingen.

Dit stelt hun in staat om onmiddelijk actie te ondernemen en incorrecties te corrigeren of nog beter te voorkomen.

Houd zo alle belanghebbenden op de hoogte van wat er wanneer in de dagelijkse operaties speelt. Onder andere ACT en Meelunie gingen u al voor in het volledig benutten van data met de Dynamic Scheduler.

NAV3

Automatiseer rapportage generatie en distributie

Rapportages verhogen het inzicht van wat er speelt binnen organisaties. Dynamic Scheduler stelt gebruikers in staat rapportages periodiek te genereren en te verspreiden.

  • Verspreid managementrapportages periodiek via communicatievormen zoals email.
  • Reguleer maandelijkse facturatiestromen via automatisering.

Combineer ook met andere producten zoals met Microsoft Dynamics, Dynamic Reporting of Dynamic Configurator