Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic Products voor jou kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

DYNAMIC CONFIGURATOR

toepassingen

Veelzijdig toe te passen

De slimme formulieren en stuklijsten die de Dynamic Configurator u biedt zijn erg breed inzetbaar. Een groot aantal klanten gebruikt de Dynamic Configurator nu al voor hun sales-, kyc-, data entry en andere processen! Elk op zijn eigen wijze die de veelzijdigheid van het product laat zien.

sales-portal

Order & Product Configuratie

Geef complexe verkoopprocessen eenvoudig vorm met de slimme formulieren en stuklijsten van de Dynamic Configurator.

Garandeer het naleven van de regels van jouw business bij het aanmaken en voltooien van elke order.

Voorkom hiermee fouten die zich vaak pas later in je logistieke proces openbaren.

Handicare en Stella stroomlijnen hun verkoopproces al met de slimme formulieren en stuklijsten van de Dynamic Configurator.

CPQ – Configure, Price, Quote voor Microsoft Dynamics 365

_0002577

(Field) Service

Het servicen van producten is een ingewikkeld proces dat zich continue ontwikkeld. Denk hierbij aan nieuwe problemen die zich met uw producten kunnen voordoen en het grote aantal onderdelen dat nodig kan zijn om deze problemen op te lossen.

Snel reageren op veranderingen is van groot belang. U wilt direct reageren op nieuwe uitdagingen zonder afhankelijk te zijn van een consultant.

De Dynamic Configurator stelt u in staat zelfstandig de nodige wijzigingen door te voeren in uw processen op een eenvoudige wijze.

Integraties met uw CRM en ERP systemen zorgen er voor dat de Dynamic Configurator altijd handelt op basis van de laatste informatie.

CRM4Commodities_KYC

Know Your Customer (KYC)

“Is het geld waarmee ik betaald word eerlijk verkregen?” Een steeds belangrijkere vraag bij vermogensbeheerders.

Om snel te kunnen blijven handelen is het snel en adequaat kunnen beantwoorden van deze vraag essentieel.

Dynamic Configurator helpt u om direct risico’s in te schatten door op basis van vraag en antwoord de waarschijnlijkheid van kwaadwillenden in te schatten.

ACT en Dynamic People maken nu al gebruik van de Dynamic Configurator voor hun Customer Due Diligence (CDD).

01-front-colour

Gestructureerd data verzamelen

  • Verhoog de kwaliteit van uw data: maak gebruik van validatielogica. De Dynamic Configurator biedt u een breed scala aan validatiemiddelen.
  • Verzamel gegevens op de meest efficiënte manier: stel enkel de vragen die er écht toe doen. Met behulp van regels beïnvloedt u welke vragen wanneer zichtbaar of verplicht zijn.
  • Werk flexibeler: neem zelf de controle over wanneer en hoe u wijzigingen doorvoert. Niet (meer) afhankelijk van consultants om uw wijzigingen door te voeren.
  • Laat mensen sneller werken: maak uw systemen slimmer. Beheer op een overzichtelijke en simpele manier uw business-rules op één plek. Zo werkt iedereen altijd volgens de regels van uw bedrijf.